Over Arbor Boomspecialisten

Al sinds 1976, toen Arbor Boomspecialisten het daglicht zag, houden wij ons vakmanschap hoog. Overal in Twente en omgeving waar bomen staan, kunt u onze kenmerkende gele busjes zien opduiken. Ons specialisme omvat alles wat met bomen te maken heeft en onze dienstverlening beslaat een groot gedeelte van Oost-Nederland, waaronder Gelderland, Overrijsel, Drenthe en de grensgebieden met Duitsland. Wij werken met uitsluitend EET en VCA-gecertificeerde boomspecialisten. Zo garanderen wij kwaliteit én veiligheid.

Heeft u een vraag over uw bomen of een boomgerelateerd probleem? Wij staan voor u klaar!

Want soms hebben bomen wat hulp nodig om mooi en veilig te blijven.

Onlosmakelijk met de leefomgeving verbonden, is het ons doel het meeste uit uw bomen te halen.

Kan een boom echt niet blijven staan, dan verwijderen wij deze geheel veilig.

Wij zorgen ervoor dat nieuwe bomen geplant worden onder optimale groeiomstandigheden.

Boomadvies 

Ook voor allerhande advies over bomen kunt u bij ons terecht.

Wil uw boom niet groeien? Met ons specialisme in groeiplaatsverbetering en dieptebemesting brengen wij hier verandering in!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het resultaat: een prachtige appelboom, met meer appels dan wij met de familie kunnen opeten!

We hadden problemen met twee appelbomen in onze tuin. Ze zagen er niet uit (kale kruin en slecht in het blad) en gaven bijna geen appels. Arbor vond het probleem: de grond was totaal verarmd en de bomen waren te dicht bij elkaar geplant. Het advies was de slechtste boom te kappen en de andere te voorzien van een zogenaamde spuitlansinjectie rond de wortels. Het klonk ons wat gek in de oren, maar we moesten toch wat, dus we gingen er in mee. Het resultaat: na een jaar hadden we een prachtige appelboom waar zelfs de buren complimenten over geven geven en die meer appels geeft dan wij met de hele familie kunnen opeten. Kortom: Arbor heeft de boom die nog te redden was een nieuw leven gegeven. Wij zijn heel blij dat we ze hebben ingeschakeld!

Luyt de Brauw

 • Het gaat nu heel goed met onze bomen

  Toen wij begonnen met onze tuin, wilden de bomen maar niet groeien. Via via zijn we bij Arbor Boomspecialisten terecht gekomen. Na hun gedegen advies en een zorgvuldige uitvoering, gaat het nu heel goed met onze bomen. Ze zitten mooi in het blad en lijken elk jaar weer sterker te worden. Wij zouden Arbor aan iedereen aanraden!

  Annelies van Ooijen

 • Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars