Over Arbor Boomspecialisten

Al 42 jaar een begrip in Twente e.o.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd!

Al sinds 1976, toen Arbor Boomspecialisten het daglicht zag, houden wij ons vakmanschap hoog. Overal in Twente en omgeving waar bomen staan, kunt u onze kenmerkende gele busjes zien opduiken. Ons specialisme omvat alles wat met bomen te maken heeft en onze dienstverlening beslaat een groot gedeelte van Oost-Nederland, waaronder Gelderland, Overrijsel, Drenthe en de grensgebieden met Duitsland. Wij werken met uitsluitend EET en VCA-gecertificeerde boomspecialisten. Zo garanderen wij kwaliteit én veiligheid.

Heeft u een vraag over uw bomen of een boomgerelateerd probleem? Wij staan voor u klaar!

U kunt Arbor inschakelen voor al uw vragen en gewenste oplossingen ten aanzien van bomen, waaronder:

Boomverzorging / bomen snoeien

Want soms hebben bomen wat hulp nodig om mooi en veilig te blijven.

Zieke bomen / stervende bomen

Onlosmakelijk met de leefomgeving verbonden, is het ons doel het meeste uit uw bomen te halen.

Verwijdering van bomen of boomstammen

Kan een boom echt niet blijven staan, dan verwijderen wij deze geheel veilig.

Aanplanting of verplanting van bomen

Wij zorgen ervoor dat nieuwe bomen geplant worden onder optimale groeiomstandigheden.

Boomadvies 

Ook voor allerhande advies over bomen kunt u bij ons terecht.

Groeiplaatsverbetering en dieptebemesting

Wil uw boom niet groeien? Met ons specialisme in groeiplaatsverbetering en dieptebemesting brengen wij hier verandering in!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het resultaat: een prachtige appelboom, met meer appels dan wij met de familie kunnen opeten!

We hadden problemen met twee appelbomen in onze tuin. Ze zagen er niet uit (kale kruin en slecht in het blad) en gaven bijna geen appels. Arbor vond het probleem: de grond was totaal verarmd en de bomen waren te dicht bij elkaar geplant. Het advies was de slechtste boom te kappen en de andere te voorzien van een zogenaamde spuitlansinjectie rond de wortels. Het klonk ons wat gek in de oren, maar we moesten toch wat, dus we gingen er in mee. Het resultaat: na een jaar hadden we een prachtige appelboom waar zelfs de buren complimenten over geven geven en die meer appels geeft dan wij met de hele familie kunnen opeten. Kortom: Arbor heeft de boom die nog te redden was een nieuw leven gegeven. Wij zijn heel blij dat we ze hebben ingeschakeld!

Luyt de Brauw

 • Het gaat nu heel goed met onze bomen

  Toen wij begonnen met onze tuin, wilden de bomen maar niet groeien. Via via zijn we bij Arbor Boomspecialisten terecht gekomen. Na hun gedegen advies en een zorgvuldige uitvoering, gaat het nu heel goed met onze bomen. Ze zitten mooi in het blad en lijken elk jaar weer sterker te worden. Wij zouden Arbor aan iedereen aanraden!

  Annelies van Ooijen

 • Onze monumentale Beuk leeft al 20 jaar langer dan voorspelt
  Dankzij de expertise van Gijs van Heuven hebben wij onze monumentale Beuk 20 jaar geleden laten bemesten (groeiplaatsverbetering). Een andere boomverzorger die wij naar de boom hadden laten kijken gaf de boom nog 5 jaar te leven. Wij zijn ondertussen 20 jaar verder en de boom staat er nog steeds in volle glorie bij. 
  Marion Waldkötter

  Hulp nodig met uw bo(o)m(en)?