Page content

Arbor Boomspecialisten

Onder de paraplu ‘Buiten Zorg Groep’ vindt u Arbor Boomspecialisten en Buiten Zorg Groenspecialisten. Vanuit vestigingen in Markelo en Dedemsvaart komt u de vakbekwame medewerkers tegen in een groot deel van Nederland. Onze boomspecialisten beschikken over ruime kennis en ervaring als het gaat over boomadvies, -aanplant, -verzorging en verwijdering. De expertise van onze groenspecialisten richt zich op ontwerp, aanleg een onderhoud van tuinen, borders, parken en boompartijen. Samen staan ze sterk voor klein- en grootschalige groenprojecten, zowel bij particulieren als in opdracht van bedrijven en overheden.

Kwaliteit verzekerd

Arbor Boomspecialisten werkt uitsluitend samen met sterke spelers in de groene sector. Gerenommeerde partners die 100% gaan voor hun vak. Bedrijven ook die net als Arbor en de Buiten Zorg Groep, lid zijn van Branchevereniging VHG. Ze houden zich aan de voorwaarden en procedures die de kwaliteit binnen de branche hoog houden.  Uiteraard werkt Buiten Zorg Groep alleen met vakbekwame en VCA-gecertificeerde medewerkers (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu). De medewerker van Arbor Boomspecialisten zijn ETT gecertificeerd (European Tree Worker).

Arbor Boomspecialisten staat voor:

  • Gemotiveerde boomspecialisten die met u meedenken
  • Gewaardeerd om slimme, efficiënte werkwijze door grote expertise (ruim 40 jaar ervaring)
  • Modern machinepark voor aanleg en onderhoud
  • Eén contactpersoon voor de complete opdracht
  • Organisatorisch en planmatig zeer sterk binnen de boom- en tuinbranche
  • Vakbekwaam, ETT en VCA-gecertificeerd

Maatschappelijk verantwoord, sociaal betrokken en duurzaam ondernemen

Arbor Boomspecialisten werkt maatschappelijk verantwoord en duurzaam (MVO). Ook de sociale betrokkenheid vinden we een belangrijk aspect. Dit blijkt ondermeer uit de samenwerken met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij worden begeleid door vakkrachten binnen onze groenprojecten. We denken graag met u mee over social return on investment (5% regeling). Mail of bel 0547 750 902 voor direct antwoord op uw vragen.

Kostenbesparend en in één keer goed

Door goede voorbereiding en werken met professioneel materieel, weet Arbor Boomspecialisten vaak veel geld te besparen voor haar klanten. Dit komt ook door het organisatorisch en planmatig efficiënt inplannen van mensen (besparing op arbeidskosten). Daarnaast is de werkwijze  van Arbor Boomspecialisten gericht op ‘in één keer goed’. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met bomen en/of heesters die dood gaan of het minder goed doen.

Kennis maken met Arbor Boomspecialisten

Mail of bel 0547 750 900. We komen graag langs voor kennismaking en bieden u een vrijblijvende offerte op maat aan.